Дороге фото на пам'ять

28.07.2007
Дороге фото на пам'ять

У цьому журналі було опубліковано найдорожчі зіркові фото.

      Журнал «Форбс» опублікував перелік десяти найдорожчих фотографій зірок, за право опублікувати які таблоїдам довелося викласти чималі гроші. Першу позицію впевнено посіло подружжя Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, які дозволили журналу «Піпл» розмістити перші фото своєї новонародженої доньки Шайло Нувель за гонорар у розмірі 4,1 млн. доларів. Енджі тоді запевняла, що вся ця сума пішла на благодійність.

      Наступними у списку йдуть фотографії з весілля Демі Мур та Ештона Кетчера, за які журнал ОК! у жовтні 2005 року виклав 3 млн. «зелених». Замикає трійку «свіжак» — весільні знімки «відчайдушної домогосподарки» Єви Лонгорії та баскетболіста Тоні Паркера, які обійшлися липневому номеру того ж часопису ОК! у 2 «лимони». Стільки ж це саме видання заплатило за фотосесію Ларрі Біркхеда із його маленькою донькою Данніелін, яку народила тепер уже покійна модель Анна Ніколь Сміт.

      Далі місця у рейтингу розподілилися так: фото з усиновлення в'єтнамського сироти Пакса Тхієна парою Джолі-Пітт — березень цього року, «Піпл», трохи менше 2 млн.доларів; фото з весілля Анни Ніколь Сміт і Говарда Стерна — вересень 2006-го, «Піпл», 1 млн.; фото сина Кевіна Федерлайна і Брітні Спірз, двомісячного Шона Престона — листопад 2005-го, «Піпл», 500 тис. По півмільйона отримали також Джолі з Піттом від журналу «Ю-Ес уїклі» за свої перші знімки як пари у квітні 2005 року, і вони ж — у січні 2006-го від «Піпл» за дозвіл опублікувати фотосесію вагітної Анджеліни. Замикає десятку знімок 19-річного сина Анни Ніколь Сміт Деніела, відзняте за кілька годин до його смерті — видання «Інтач» заплатило за право його надрукувати 400 тисяч.