Брітні збожеволіла?

28.07.2007
Брітні збожеволіла?

Брітні Спірз — невиправна?

      «Це був найжахливіший день у моєму житті», — так охарактеризувала виконавчий директор журналу ОК! Сара Еванс спробу провести фотосесію із Брітні Спірз. Схоже, Брітні знову вляпалася у скандал: те, як вона поводилася на зйомках для відомого видання, вже залюбки обсмоктує жовта преса всього світу.

      За словами працівників редакції ОК!, Бріт була ніби не в собі. «Вона щось сюсюкала, як дитина, неадекватно реагувала на запитання, поводилася вкрай дивно. Наприклад, замовила у студію курку-гриль і, з'ївши її, щедро витерла жирні руки об сукню від Gucci вартістю 5600 доларів, яку стилісти надягли на неї для зйомки. Але ще більше не пощастило платтю від Zac Posen: ним Брітні скористалася як... ганчіркою для підлоги. Річ у тім, що песик співачки — йоркширський тер'єр — іще геть цуценя, тому «наробив шкоди» посеред студії. Турботлива Спірз вирішила прибрати за улюбленцем за допомогою сукні, ціна якої становить 6700 доларів.

      На завершення зірка втекла з фотосесії, прихопивши два плаття загальною вартістю 1350 доларів, два персні за 12700 і шарф за 280 «зелених». Загальні збитки, завдані співачкою, становлять близько 27 тисяч доларів. При цьому фотографові вдалося зробити тільки чотири знімки, але вони, як сказано у редакційній статті ОК! з цього приводу, виявилися непридатними для публікації.

      Що цікаво, цю фотозйомку й інтерв'ю Брітні ініціювала сама, звернувшись до журналу з відповідною пропозицією. «ОК! знайшов для цієї зйомки найталановитіших фахівців, аби вони показали зірку з якнайкращого боку. Але, на жаль, її дивна поведінка позбавила нас можливості виконати свою роботу, — повідомляє редакція журналу. — На жаль, пані Спірз оточила себе надто великою кількістю людей, які прикидаються, ніби з нею все гаразд. Але ми сподіваємося, що Брітні впорається зі своїми проблемами».