«Я п'яна-п'яна-п'яна на все своє життя»?

28.07.2007
«Я п'яна-п'яна-п'яна на все своє життя»?

Антиалкогольний датчик на нозі не завадив Ліндсей знову пуститися берега.

      Ліндсей Лохан, мабуть, невиправна. Щойно вона вийшла з реабілітаційного центру і запевнила, що вилікувалася від алкогольної залежності, як знову «зірвалася».

      На цьому фото зірка позує фотографам 21 липня під час вечірки в Малібу, демонструючи як доказ своєї тверезості браслет для визначення рівня алкоголю в крові (прилад закріплено на нозі). А вже 24 липня актрису знову затримали за керування автомобілем у нетверезому стані. Ліндсей була п'яна як чіп, але гнала на повній швидкості, незважаючи на те, що кілька місяців тому при схожій ситуації в неї відібрали права, а зараз із приводу того інциденту тривають судові слухання.

      Більше того, поліцейські, які затримали Лохан, знайшли в кишені знаменитості кокаїн. Тепер кінозірці буде висунуто одразу кілька звинувачень, зокрема й у кримінальному злочині — зберіганні наркотиків, хоча зірка фільму «Шалена п'ятниця» й запевняє, що це не її кокаїн і що такої гидоти вона не вживає.

      Ліндсей відпустили під заставу в 25 тисяч доларів, але незабаром можуть знову запроторити до в'язниці. Наразі ж батьки, які не приховують розпачу, знову відправили 21-річну п'яничку в реабілітаційний центр для алкоголіків...