У ПІТТьмі ненависті

21.07.2007
У ПІТТьмі ненависті

Бред Пітт пообідав із Дженніфер Аністон.

      У зірковому сімействі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта далеко не все так добре, як здається. Чутки про те, що пара часто свариться, з'являлися у західній пресі й раніше. Судячи з цих повідомлень, Енджі останнім часом стала дуже знервованою, часто покрикує на чоловіка і дітей, інколи без причини плаче тощо. Можливо, причиною цього є проблеми зі здоров'ям — як відомо, актриса сильно схудла. Щоправда, самі закохані запевняють, що в них усе добре, хоча особливо на цю тему воліють не розводитися.

      Так чи інакше, але якщо раніше Бред намагався кожну вільну хвилину проводити разом із коханою, заради якої покинув попередню дружину, то тепер він усе частіше «тікає» з дому без Енджі — покататися на мотоциклі, посидіти в барі...

      А днями Анджеліна знову зірвалася. За свідченнями очевидців (яким, без сумніву, розгледіти подробиці допомогли об'єктиви фотокамер), актриса так кричала на Пітта, що аж жили на шиї випиналися. А все через те, що Бред обідав зі своєю колишньою. Більше того, взяв на рандеву із Дженніфер Аністон їхню з Джолі маленьку доньку Шайло Нувель. Можливо, таким чином бідолаха хотів перестрахуватися — показати Енджі, що це лише безневинний обід, і жодних романтичних почуттів до Аністон він уже не має. Однак, судячи з усього, вийшло навпаки. Анджеліна істерично заявила: якщо Бред іще раз опиниться неподалік від Джен разом із дитиною, вона виставить його за двері. А на несміливу пропозицію — наступного разу пообідати із Дженніфер разом — Джолі визвірилася ще більше, заявивши, що не чекала від Бреда «такого приниження».

      Судячи з усього, Енджі переконана, що Аністон усе ще не втратила надії повернути Пітта. У цьому є частка правди, адже Джен не раз зізнавалася, що досі любить зрадливого екс-чоловіка.