Любов минає, гроші — залишаються

21.07.2007
Любов минає, гроші — залишаються

Перед одруженням Шакіра вирішила перестрахувати свої капітали.

      Коли люди закохані, їм здається, що так буде завжди-завжди і ніщо ніколи їх не розлучить. Звісно, інколи трапляється й таке, але в інших 99 відсотках випадків кохання рано чи пізно минає, і, відповідно, приходить бажання розійтися. Добре, якщо розлучення мирне або коли двом немає чого ділити. А якщо ні? Недаремно прагматичні люди перед одруженням підписують шлюбний контракт, аби убезпечити себе від майбутніх скандалів з розподілом спільного майна. Однак нерідко наречена чи наречений, якому інша «половинка» пропонує таке «убезпечення», дуже ображається. А як же, мовляв, любов і довіра?

      З огляду на це відома співачка Шакіра Мебарак перед тим, як попросити свого майбутнього чоловіка Антоніо де Ла Руа підписати шлюбний контракт, довго вагалася. Однак таки наважилася і днями запропонувала нареченому поставити «автограф» у документі, згідно з яким у разі розлучення Антоніо відмовляється від будь-яких спроб претендувати на частку статків дружини. До їхнього весілля залишається ще близько двох місяців, але Шакіра, як особа не лише обережна, а й справді закохана, вирішила підготувати бойфренда заздалегідь.

      До честі чоловіка, він не був надто вражений — усе-таки вони з Шакі живуть разом майже сім років і вже добре вивчили одне одного. Та й те, що від багатства 30-річної колумбійської поп-діви йому в разі розлучення нічого не дістанеться, навряд чи має турбувати Антоніо. Він — син колишнього президента Аргентини, і хоча не мільйонер, але чоловік вельми забезпечений. До того ж юрист, тому що таке шлюбний контракт, знає краще за будь-кого іншого.