«Медове» щастя Єви

20.07.2007
«Медове» щастя Єви

Задоволена Єва Лонгорiя.

      Весільна подорож завершилася, почалися робочі будні, але щаслива усмішка не сходить з вуст «відчайдушної домогосподарки» Єви Лонгорії. Нагадаємо, 7 липня вона у старовинному костелі неподалік Парижа вийшла заміж за свого бойфренда, французьку баскетбольну зірку Тоні Паркера, і разом із ним чкурнула в острівну державу Теркс і Кайкос, що у Карибському морі. Повернувшись зі свого хоча й короткого, але насиченого «медового місяця», задоволена Єва навіть погодилася розповісти журналістам те, як саме вони з Тоні проводили цю відпустку.

      Мешкали молодята на приватній VIP-віллі, де їм ніхто не заважав бути наодинці. «Це було так романтично — тільки ми, море і наше кохання... — згадує Лонгорія. — Окрім нас, там не було жодної живої душі! Ні, тобто їжу нам приносили... Але ми так і не знаємо, хто й коли». 32-річна телезірка зізнається, що неабияк помолодшала, — ще б пак, присутність поруч 25-річного красеня зобов'язує. До «курсу омолдження» входили вечері при свічках, катання на яхті, гра в пінг-понг і «дуріння по-всякому».

      «Я відпочила так, як, мабуть, ніколи ще не відпочивала. І цілком готова до старту четвертого сезону «Відчайдушних домогосподарок», — запевняє Єва. Хоча, за словами наймолодшої з героїнь популярного телесеріалу, тепер вона не дозволить, аби робота на знімальному майданчику відбирала в неї увесь час і сили. «Ми з Тоні для того й одружилися, щоб якомога більше часу проводити разом», — каже актриса. Залишається переконати в цьому ще й керівництво баскетбольного клубу «Сан-Антоніо сперз», де грає Тоні...