«Жива земля» породила кохання

19.07.2007
«Жива земля» породила кохання

Красуня-актриса пiдчепила Ротшильда.

      Камерон Діаз, розійшовшись із Джастіном Тімберлейком, від самотності не страждає. Навколо довгоногої красуні завжди в'ється чимало залицяльників, і ось нарешті Кем, схоже, обрала одного з них для «серйозних» стосунків. За інформацією західних таблоїдів (отриманою, звісно, з «наближених до актриси джерел»), Діаз віднедавна зустрічається з британським банкіром, спадкоємцем легендарної династії мільйонерів Девідом Ротшильдом.

      Парочка познайомилася на концерті «Жива земля» в Лондоні. Камерон із Девідом одразу виявили, що в них дуже багато спільного, і відтоді рідко виходять кудись «у світ» поодинці.

       Друзі кінозірки сподіваються, що цей роман відволіче Кем від нещодавнього скандалу з її колишнім бойфрендом, фокусником Кріссом Енджелом. Дружина Крісса подала в суд на розлучення і, щоб відсудити у благовірного більше грошей, звинуватила його і Діаз у тому, що вони крутять любов за її спиною. Ще й вимагала компенсації за моральні збитки. Камерон навіть довелося ходити на судові засідання й доводити, що вони з Енджелом почали зустрічатися вже після того, як він став жити окремо від дружини. Але спробуй таке доведи...