Одягається за гроші — роздягнеться для задоволення

19.07.2007
Одягається за гроші — роздягнеться для задоволення

Емма Уотсон.

      Мабуть, коли десятирічна Емма Уотсон підписувала (через посередництво батьків) контракт на зйомки у першому фільмі про Гаррі Поттера, то навіть уявити собі не могла, як їй насправді пощастило. Адже поки що єдина в її акторській кар'єрі роль подружки Гаррі — Герміони — принесла Еммі не лише всесвітню славу, а й чималі гроші. Навіть якщо Уотсон більше ніколи у своєму житті не отримає жодної зарплати, то з голоду точно не помре. Адже, окрім гонорарів за п'ять (поки що) серій «поттеріани», які, щиро кажучи, не такі вже й великі з огляду на звичні заробітки кінозірок, міс Уотсон отримує ще й непогані прибутки з рекламних контрактів. Тепер Емма вже не маленька дівчинка, а доросла й вельми приваблива особа, відоме обличчя якої не проти виставити на своїх бігбордах багато компаній.

      Та що там бігборди — «Герміона» заробляє навіть на тому, що просто... одягається. Нещодавно 17-річна Емма підписала контракт із французьким будинком моди «Шанель». Згідно з цією угодою, актриса отримає 4 мільйони доларів тільки за те, що з'являтиметься на різних презентаціях саме у вбранні від «Шанель». «Можна більше вже ніколи й не працювати», — сміється дівчина. Хтозна, чи продовжуватиме Емма акторську, модельну або якусь іншу кар'єру, але навчатися планує обов'язково: за словами «Герміони», вона мріє вступити до Кембриджського університету.

      А ще вона планує... роздягнутися перед камерою. Міс Уотсон зізналася, що в захваті від мужності виконавця ролі Поттера Деніела Редкліфа, який наважився оголитися для бродвейської постановки п'єси Equus («Кінь»). «Я теж могла б зробити щось таке... І відчуваю, що скоро зроблю, — прогнозує Емма. — Ну, може, не повністю роздягнуся, але зіграю якусь таку роль... Словом, я це планую і здійсню!».