Преподобна телезірка

14.07.2007
Преподобна телезірка

Торі Спеллінг.

      Колишня зірка улюбленого молодіжного серіалу «Беверлi Хiллз», а нині — добропорядна мати сімейства Торі Спеллінг вигадала собі нову розвагу. Нещодавно 34-річна актриса народила первістка, тому стала дещо рідше ходити на різноманітні світські тусовки й занудьгувала. Від нічого робити молода мама блукала нетрями інтернету й натрапила на інформацію про те, що у всесвітній мережі можна «скласти іспити» на... священика. Причому статевих обмежень для охочих це зробити не існує, адже в харизматичних церквах священнослужителями можуть бути як чоловіки, так і жінки.

      Словом, тепер до Торі треба звертатися «преподобна». «Так, це правда, — зізнається актриса на своєму офіційному сайті. — Я отримала сертифікат минулого тижня й дуже цим пишаюся».

      Більше того, свіжоспечена «матушка» Спеллінг уже встигла обвінчати першу у своїй новій кар'єрі пару. Церемонія відбулася у готелі «Шато Ля Рю» у Фоблруку, штат Каліфорнія, який належить Торі та її чоловіку Діну Макдермоту. Нареченими були гомосексуалісти Тоні і Декс, а все це дійство транслювалося у телевізійному шоу Tori & Dean: Inn Love (якщо перекладати грубо й без гри слів то виходить «Торі і Дін: готельна любов»). «Для мене це велика честь, що вони попросили саме мене їх обвінчати, — зізнається Спеллінг. — Коли вони прочитали одне одному свої обітниці, всі присутні плакали — так це було зворушливо». Так що перший «попівський» млинець Торі вийшов геть не глевким.