Втеча від камери

14.07.2007
Втеча від камери

А зазвичай Джессіка любить позувати фотографам...

      Нещасні ці знаменитості — замість спокійно насолоджуватися життям, тільки й роблять, що тікають від папараці. От, наприклад, улюблениці американської публіки, актрисі й співачці Джессіці Сімпсон через набридливих фотографів,довелося терміново переносити вечірку з нагоди свого дня народження.

      Як і планувалося, святкування з нагоди 27-річчя Джессіки (10 липня) розпочалося у приватному пляжному будиночку в Малібу, який відомі люди часто винаймають для різноманітних «паті». Скажімо, нещодавно саме там бучно відзначала своє 21-річчя колега Сімпсон по Голлівуду Ліндсей Лохан.

      Джессіка була вбрана у легку білу сукню і виглядала просто бездоганно. Поснідавши у компанії п’яти найближчих подруг, іменинниця заходилася готуватися до вечірнього барбекю, куди були запрошені лише найближчі друзі й родичі — всього близько сотні осіб, не більше. Однак уже за кілька годин про місце зіркової тусовки якимось чином дізналися папараці. З огляду на те, що до когорти близьких друзів Джессіки входить чимало персонажів світської хроніки, фотографи похапали свої камери й посунули на пляж, де розташований вищезгаданий будинок. У результаті всі околиці виявилися забиті спраглими до «гарячих» знімків папараці, від яких іменинниця взагалі-то хотіла зберегти вечірку в таємниці.

      Довелося Джессіці за допомогою подруг терміново передислоковуватися — в будинок її батьків. Вечірка зрештою пройшла «на ура», і всі були дуже задоволені. Окрім фотографів, звісно, які цього разу спіймали облизня й тепер планують хоч трохи реабілітуватися бодай на офіційному заході — презентації власної лінії купальників Джессіки Сімпсон, яка цими вихідними пройде у Маямі.