За кермом сиділа у п'яному стані

13.07.2007
За кермом сиділа у п'яному стані

Ніколь Річі стане матір'ю через півроку.

      Коли звична до розкошів світська левиця Періс Хілтон сіла у в'язницю, в неї того ж дня почалася істерика. Фактично вона триває й після того, як, відсидівши двадцять із гаком днів, мільйонерка вийшла на свободу. Тож можна собі тільки уявити, який стрес чекає на Ніколь Річі — «затяту подружку» Періс, прийомну доньку відомого музиканта Лайонела Річі. Цій панночці також загрожує тюрма, а вона наразі вагітна! Щоправда, саме з огляду на цю «цікаву обставину» Ніколь може сподіватися на те, що її таки не запроторять за грати, як спадкоємицю Хілтонів.

      Розпочалося все в грудні минулого року, коли міс Річі затримали за керування автомобілем у нетверезому станіі. Тоді Ніколь не визнала свою провину, тому судові засідання у цій справі тривають і досі. Героїні світської хроніки загрожує ув'язнення строком від п'яти днів до року, однак якщо на час винесення вироку буде підтверджено, що Ніколь вагітна, покарання їй замінять на м'якше — наприклад, сплату великого штрафу.

      Чутки про її вагітність, які курсують Америкою вже кілька тижнів, днями підтвердила і сама обвинувачена. За її словами, дитина з'явиться на світ приблизно у січні наступного року. Хоча, як з'ясувалося, Лайонел Річі досі нічого не знав про те, що незабаром стане дідусем. Як зізнався музикант в інтерв'ю журналістам, Ніколь — не з тих, хто ділиться секретами з батьками.

      Цікаво, а про те, що вона вже готується до весілля з фронтменом групи Good Charlotte Джоелем Медденом, який і є батьком майбутнього первістка, Ніколь теж тата з мамою не сповістила?