Чорна ікра як харч для... чуприни

12.07.2007
Чорна ікра як харч для... чуприни

Тепер у актриси знову густа грива.

      Що робити, щоб не втрачати дорогоцінні волосини, велика проблема для багатьох, бо жодні розрекламовані засоби не допомагають. Одна надія — на диво-рецепт від... Кетрін Зети-Джонс. Ні-ні, вона, слава Богу, ще не лиса, але теж страждає від порідіння розкішної рослинності на чарівній голівці.

      Проблеми зі справді видатною гривою у Кетрін розпочалися після пологів. Однак нещодавно про клопоти, пов'язані з «волосопадом», 37-річна кінозірка забула. А все завдяки тому, що, за порадою знавців, почала регулярно втирати у шкіру голови... чорну ікру. Єдина прикрість: рецепт, відверто кажучи, не для пересiчної кишені...

      Як розізнали журналісти британської газети «Дейлі мейл», Зеті-Джонс не допомагали жодні трави й маски, які рекомендують у таких випадках, аж тоді в одному елітному салоні краси їй запропонували проходити процедури з масками з ікри особливих сортів білуги, яку постачають з Ірану. Кетрін іще не завершила курс лікування, але її чорне волосся нібито вже стало навіть пишнішим і міцнішим, ніж у юності.

      Думаєте, тепер красуня смердить рибою й відлякує цим свого підстаркуватого чоловіка Майкла Дугласа? Нічого подібного! Адже перед тим, як потрапити на скальп, ікринки проходять спеціальну обробку, тому зовсім не тхнуть.

      Між іншим, Дуглас теж дуже любить чорну ікру, однак воліє вживати її всередину, а не назовні.