Ескулап травив покійницю наркотиками?

10.07.2007
Ескулап травив покійницю наркотиками?

Через півроку після смерті моделька не сходить iз сторінок ЗМІ.

      Проти особистого лікаря покійної актриси й фотомоделі «Плейбоя» Анни Ніколь Сміт порушено кримінальну справу. Влада Каліфорнії звинувачує доктора Капура в тому, що він приписав покійниці метадон —і це в той час, коли вона була на восьмому місяці вагітності.

      Нагадаємо, 39-річна жінка загинула 8 лютого цього року від передозування або неправильного поєднання лікарських препаратів. У Сміт залишилася семимісячна донька, батьком якої після довгих судів і ДНК-експертиз було визнано фотографа Ларрі Біркхеда.

      Метадон, приписаний доктором Капуром, Анна Ніколь використовувала як знеболювальне. Хоча це дуже сильний наркотик опійного ряду, який вважають замінником героїну. При цьому багато хто з лікарів дійшов висновку, що насправді метадон навіть небезпечніший, оскільки і залежність, і «ломка» від нього набагато сильніша, ніж героїнова.

      Щоправда, в документах про розтин тіла сказано, що причиною смерті моделі, швидше за все, стали інші ліки — хлоралгідрат, однак і їх їй теж приписував особистий лікар. Як і ще добрих два десятки різних сильнодіючих і небезпечних препаратів...