Вже не вільна

10.07.2007
Вже не вільна

Неллі Фуртадо прослухає «Демо»-версію маршу Мендельсона?

      Шанувальники не лише творчості, а й вроди відомої канадської співачки португальського походження Неллі Фуртадо потроху впадають у розпач. 29-річна лауреатка «Греммі» більше не приховує, що її серце не вільне. Більше того, днями Неллі зізналася, що заручилася зі своїм раніше «засекреченим» коханим — саунд-продюсером Дечіо «Демо» Кастеллоном.

      Як повідомляє сайт People.com, Кастеллон працював над записом останнього альбому Неллі — Loose («Вільна»). Між іншим, цей диск уже виданий накладом понад 5 мільйонів екземплярів. Коли співачку запитували, чи є в неї бойфренд, вона зазвичай переводила розмову на інші теми, однак в одному з минулорічних інтерв'ю таки проговорилася, що є. Але розкрити його ім'я категорично відмовилася, заявивши, що не хоче говорити з пресою на інтимні теми. І ось кілька днів тому на пальці зірки з'явився перстень з величезним діамантом. І журналісти кинулися з'ясовувати, до чого б це. І з'ясували, що Неллі з Кастеллоном уже потроху готуються до весілля...

      Раніше Фуртадо не була одружена, але чотири роки прожила в цивільному шлюбі з продюсером Джаспером Ліл Джаз, від якого має трирічну доньку. У 2005 році пара розійшлася, але Неллі із Джаспером вдалося залишитися добрими друзями — маленьку Невіс вони виховують разом.