Печерні люди

05.07.2007

      Якщо вам не вистачає якихось 50 тисяч доларів на купівлю двокімнатної квартини у спальному районі Києва, але ви маєте 50 «штук» «зелених» (тобто еквівалент 25 тисяч фунтів стерлінгів) і прагнете жити в престижному місці - зверніть увагу на аукціон, який організовує в Британії пан Деніел Ловатт. На ці торги виставлено незвичайне житло - справжня печера з парадними дверима й вікнами. Вельми навіть комфортабельне, а головне - чимале помешкання у місті Вулверлі, графство Вустершир.

      Печера, яка має назву «Скелястий котедж» (завдяки своєму розташуванню й внутрішньому оздобленню) «надійшла в продаж» після смерті попереднього власника. Цей грот висікли у піщаному стрімчаку в 40-х роках минулого сторіччя. Склепіння - надійне, оздоблення - дуже якісне і симпатичне, щоправда, зручності всередині є не всі. Як інформує сайт MIGnews, печера не оснащена системою водо- й електропостачання. Однак у будинку є спальня, вітальня й комора, а також камін і цілком сучасні вікна та вхідні двері. До головної печери примикають ще три додаткові, а також територія мішаного лісу й сад загальною площею 5 акрів.

      Деніел Ловатт заохочує покупців: мовляв, пропозиція унікальна, адже не так багато людей можуть похвалитися, що прописані у справжній печері, та ще й комфортабельній.