«Перчинка» в ролi Мухи-Цокотухи

05.07.2007
«Перчинка» в ролi Мухи-Цокотухи

Перед турне «Спайс гьорлз» Віка вирішила ще схуднути.

      Які ж вони щасливі, ті знаменитості - грошей мають купу, можуть коли й скільки завгодно мандрувати світом, відпочивати на найкращих екзотичних курортах... Однак, як виявилося, не завжди тут є чому заздрити. Адже якщо ми з вами, сидячи вдома, страждаємо хіба що від комарів і тарганів, то в тропічних країнах на розніжені тіла чигає безліч усілякої небезпечної живності. От, скажімо, «перчена» Вікторія Бекхем ледве не зірвала своїм подружкам по групі «Спайс гьорлз» грандіозні плани - нагадаємо, найуспішніша дівчача група кінця минулого тисячоліття надумала возз'єднатися для спільного концертного турне. Але Віка натомість загриміла до лікарні - її вкусив отруйний павук.

      Неприємність трапилася на одному з островів Індонезії, де Вiкторiя Бекхем разом із чоловіком Девідом і трьома їхніми дітьми відпочивала на одному з найкращих курортів. Як повідомляє британський таблоїд «Сан», зіркове сімейство вже мало повертатися додому, до Лос-Анджелеса, коли Віка десь у кущиках натрапила на отруйного павука. Тварюка вкусила жінку трохи нижче ліктя, і на цьому місці одразу ж з'явилася велика червона пляма. Місце укусу боліло й чухалося, до того ж у Вікторії - чи то під дією отрути, чи просто з переляку - дуже запаморочилася голова й почалася нудота.

      «Перчинка» кинулася до лікаря, який чергував у готелі. Ескулап зробив постраждалій укол антигістамінного препарату й порадив... краще харчуватися. Адже й без того худа, як скіпка, Віка напередодні спільного турне «Спайс гьорлз» узагалі перестала їсти - харчується лише листочками салату й зрідка полуницею, але при цьому щодня робить по 200 присідань і бігає на тренажерах. Не дивно, що в неї виникає така реакція на укуси комах. Пощастило ще Вікторії, що то був лише трохи отруйний павук, а не якийсь каракурт - тоді, не виключено, на гастролі її подругам довелося б їхати неповним складом...