Єва не носить костюм Єви

04.07.2007
Єва не носить костюм Єви

Єва Мендес воліє не роздягатися перед кінокамерами.

      Це досить дивно для голлівудських зірок першої величини, але відома акторка Єва Мендес уперше знялася в еротичній сцені аж у 32-річному віці. Причому це для неї стало величезним випробуванням. І через кілька місяців після «пікантних» зйомок у фільмі «Господарі ночі» режисера Джеймса Грея пані Єва продовжує хвилюватися. В інтерв'ю журналістам вона каже, що дуже не хотіла б, аби ту сцену в ліжку бачив її батько.

      Річ у тім, що Мендес народилася й виховувалася хоч і в Техасі, але в католицьких традиціях, її батьки - родом із Куби, тож не дивно, що в сім'ї панували суворі норми моралі. У дитинстві дівчинка навіть думала стати черницею.

      Як пише газета «Сан», перед постільною сценою Єва так нервувала, що навіть була змушена випити горілки (щоправда, у вигляді «викрутки» з апельсиновим соком). Зрештою, в ліжко з актором Йоахімом Феніксом перед камерами вона таки стрибнула. А тепер каже: «Я тремтіла весь час, поки знімали той епізод. І досі боюся, особливо реакції батька. Я плакала, адже це була моя перша любовна сцена в кіно. Думаю, в мене всередині досі живе маленька побожна дівчинка, інакше таких проблем не було б».

      Варто зазначити, що досі Мендес знялася вже в 24 фільмах, серед яких перший - серіал «Швидка допомога», далі була ще одна знаменита «мильна опера» «V.I.P.», стрічки «Подвійний форсаж», «Гонщик-привид» тощо. У картині «Господарі ночі», яка вже вийшла в американський прокат, але на кіноекранах СНД з'явиться лише восени, розповідається про справжню війну російської наркомафії з нью-йоркським департаментом поліції. А зараз Єва Мендес працює у фільмі Білл Гаттентага «Прямий ефір» (Live!). Це буде кінокомедія про те, як роблять скандальне реаліті-шоу: приз у 5 млн. доларів отримає той з учасників, який виграє в «російську рулетку» у прямому ефірі з застосуванням справжньої зброї.