Такої дитини краще не мати!

26.06.2007

      Інцидент, який стався під час святкування кінця навчального року в американському місті Індіанаполіс (штат Індіана), може дорого коштувати викладачам навчального закладу. Як повідомляє сайт KNBC.com, учителі, забувши про покликання сіяти «розумне, добре, вічне», не вигадали нічого кращого, аніж вручити шестикласникові Метту Сімсу диплом зі словами «Такої дитини краще не мати». Звісно, сам «дипломант» не був від цього у захопленні. «Двоє викладачів викликали мене на сцену і зачитали те, що було написано на грамотах. Усі навколо валялися від сміху, — розповів Метт. — Але ж це не входить у їхні обов'язки! Вони повинні вчити нас, а не ображати».

      Можливо, таким чином викладачі хотіли «віддячити» малому за його не надто чемну поведінку на уроках, але з критикою явно вийшов перебір. Тож епізод нагородження викликав не лише регіт інших учнів, а й відверте обурення родичів Метта, які також були присутні на урочистостях. Мати й вітчим хлопчика зажадали від керівництва школи офіційних вибачень і покарання для вчителів-«жартівників».

      Батьків Метта запевнили, що викладачі зателефонують їм додому й вибачаться перед хлопчиком, але цього не сталося дотепер. Тож Сімси переконані, що їхнє чадо стало жертвою вчительського самодурства, і хочуть домогтися справедливості через суд. А тоді викладачам уже буде не до сміху...