Голлівуд при надії

26.06.2007
Голлівуд при надії

Кеті Холмс.

      У голлівудської зірки Тома Круза, як у тій приказці: не було ні гроша, і раптом — алтин! У попередньому шлюбі з Ніколь Кідман парі ніяк не вдавалося народити дітей. Двійко зрештою довелося всиновити, і зараз вони живуть з матір'ю. Не допомогли ні походи по лікарях, ні численні обстеження. І раптом у другому шлюбі з актрисою Кеті Холмс мов прорвало. Торік у Круза народилася перша донечка — Сурі, а минуло не так і багато часу, як у родині Круза знову очікують поповнення.

      Офіційної заяви пресі пара ще не зробила. Термін у Кеті невеликий, тому подружжя, природно, не хоче трубити про це на весь світ. Але шила в мішку не сховаєш — Кеті Холмс мала необережність повідомити радісну новину друзям, пише газета «Сан». А ті вже не втрималися і розповіли журналістам. «Кеті і Том дуже раді майбутній другій дитині. Вони аж світяться від щастя», — кажуть друзі Крузів.

      А в родині актриси і моделі Міли Йовович уже навіть знають, якого кольору готувати придане для малечі. Ну звичайно, рожеве! Бо, як показало останнє ультразвукове дослідження, у Міли буде дівчинка. Мала народиться в листопаді. Нагадаємо, батьком цього «шостого елемента» є відомий режисер Пол Андерсон.