Гаррі Поттер і «Фіат Гранде Пунто»

07.06.2007
Гаррі Поттер і «Фіат Гранде Пунто»

Скромний Деніел Редкліфф.

      Скромність — ось що прикрашає справжню зірку. Це наші «звьозди», щойно засвітившись на екрані, одразу ж намагаються показати свій «шик» — купують дорогущі автомобілі, піджаки-сукні від Кардена тощо. А знаменитості світового рівня можуть запросто затоваритися на розпродажу в дешевому магазині й пообідати в «Макдональдзі». От як Деніел Редкліфф, який, після ролі Гаррі Поттера, став справжнім кумиром мільйонів дітей і не тільки. Великі гроші, що звалилися на його голову (а за останній фільм «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», актор отримав гонорар у розмірі15 мільйонів доларів), не затуманили юному британцеві голову: як запевняють друзі Редкліффа, він залишається таким самим «простим», яким був у своєму дозірковому дитинстві.

      23 липня Деніелові, який є найбагатшим підлітком Великої Британії, виповниться 18 років, і він нарешті зможе без жодних обмежень розпоряджатися своїми солідними — понад 46-мільйонiв — статками. Щасливий актор вирішив відзначити цю подію, подарувавши собі на день народження автомобіль. Однак, за словами друзів Редкліффа, хлопець не хоче приваблювати до себе зайвої уваги, тому обрав досить скромну, як на мільйонера, марку: «Фіат Гранде Пунто».

      За словами Деніела, він не женеться за зайвою популярністю, тому не уявляє себе за кермом якогось супердорогого спортивного авто. На його вибір вплинуло насамперед те, що це авто в Британії було назване однією з п'яти найбільш безпечних для екології марок. «Мене дуже турбує стан навколишнього середовища, — каже Редкліфф. — А «понти» — це не в моєму стилі».