Подаруночок після дня народження

07.06.2007
Подаруночок після дня народження

      Відома кінозірка й меценатка Анджеліна Джолі, якій 4 червня виповнилося 32 роки, знову стане мамою. Цього разу Енджі вирішила всиновити сироту з Чехії — як повідомляє британська газета «Сан», найімовірніше, хлопчика.

      Зараз актриса перебуває в Празі, де знімається у фільмі російського режисера Тимура Бекмамбетова «Розшукується» (Wanted). Джолі ледве не щодня відвідує дитячий притулок у центрі міста, хоча й намагається при цьому уникнути уваги журналістів. Однак папараці її, звісно, все одно «підловили».

      Як повідомляє джерело «Сан», до коханої приєднався і Бред Пітт. Анджеліна вже познайомила його з хлопчиком, якого обрала для всиновлення.

      Свого часу преса помилилася, коли повідомила про те, ніби Джолі всиновить хлопчика з Росії. Однак наміри актриси долучити до веселої компанії своїх нащадків та підопічних іще й дитину зі Східної Європи відомі давно, тож, можливо, маленькому чеху справді пощастить.

      Нагадаємо, наразі у парочки четверо дітей: рідна донька Шило Нувель, якій 27 травня виповнився рік, прийомна — дворічна Захара з Ефіопії, а також прийомні сини — п'ятирічний камбоджієць Меддокс та нещодавно всиновлений в'єтнамець Пакс Тхієн, якому три роки. Усі діти мають прізвище Джолі-Пітт, незважаючи на те, що їхні батьки поки не одружені. Втім ця ситуація може скоро змінитися: за чутками, влітку закохані планують офіційно взяти шлюб.

Анджеліна Джолі.