Як заробити на розлученні

02.06.2007
Як заробити на розлученні

Діта фон Тіз зіграє в кіно саму себе.

      Рідко яке розлучення обходиться без збитків для однієї зі сторін колишнього подружжя. Ще б пак, спільно нажите майно треба якось ділити. Звісно, не порівну. Але бувають і унікальні випадки, коли на розірванні шлюбу вдається заробити й екс-чоловікові, й екс-дружині. Ще більше дивує те, що йдеться про таку «відірвану» парочку, як пришелепкуватий рокер Мерилін Менсон і стриптизерка-модель Діта фон Тіз.

      Як відомо, розписалися ці дивні американські зірки у грудні 2005 року, а розійшлися в січні 2007-го. Що називається, залишилися «при своїх». А тепер про їхнє екстремальне подружнє життя та розлучення знімуть фільм. Із такою ініціативою виступив відомий режисер Тім Бартон, автор кінокартин «Едвард руки-ножиці», «Планета мавп» та перших двох частин «Бетмена». Назви майбутня стрічка поки що не має, проте, як інформує сайт Contactmusic.com, «прототипи» вже дали згоду на екранізацію їхньої біографії й очікують на гонорар.

      Щодо акторського складу, то, за словами режисера, головні ролі виконають саме Мерилін і Діта. Стрічка розповідатиме про їхнє «панківське» весілля, медовий місяць та розрив.

      До речі, щодо останнього, то днями 34-річна танцівниця-моделька зізналася в інтерв’ю журналістам, що тривалий час упродовж шлюбу з Мериліном чудово знала про його «стрибки в гречку», але мала надію змінити й перевиховати чоловіка. Тепер 44-річний Менсон зустрічається із молодшою на 25 років актрисою Еван Вуд, а Діта залишається самотньою «світською левицею», хоч і вельми гулящою.