Бабця-камікадзе

31.05.2007

      Автолюбителі-чоловіки кажуть, що жінки за кермом — це найстрашніше, що тільки може бути на дорозі. Певно, після інциденту, який трапився на вихіднi, французькі жандарми висловлювали аналогічну думку. А все з вини 80-річної автомобілістки, яка проїхала 16 км проти руху автомобілів по швидкісній трасі й не помітила свого порушення правил.

      Як повідомляють РІА «Новостi», жителька французького містечка Реоль, яка кермувала автомобілем «Рено Твінго», випадково взяла неправильний напрямок на місто Бордо. Причому старенька, повернувши не в той бік, не звернула уваги на те, що повз неї в протилежному напрямку проїхали близько півсотні машин.

      Але найбільше дорожніх інспекторів здивувало те, що бабця-«камікадзе», яка бадьоро мчала по зустрічній смузі, не потрапила в аварію сама й не заподіяла шкоди іншим учасникам руху. Як з'ясувалося, ДТП вдалося уникнути лише завдяки слабкому потоку машин. Водії встигали помітити перепону на трасі й оминати «ненормальну» машину, по ходу сиплячи нецензурними «епітетами» на адресу неуважної бабці.

      Чи то старенька недочувала, чи то була не надто образливою, але зустрічна лайка на неї не вплинула. Автолюбителька зупинилися лише тоді, коли жандарми просто перекрили їй дорогу. Права водія у пенсіонерки відразу конфіскували — щоб і жінка ціліша була, і пішоходи з водіями.