Вона шукає його

31.05.2007
Вона шукає його

Кайлі Міноуг хоче познайомитися.

      Коли тобі 38 років і ти добре знаєш ціну життя, стати ще раз на ті самі граблі уже трохи лячно. От і Кайлі Міноуг про це подумала: є слава, є гроші, а кохання знову приходить і не приходить. Значить, досить займатися дилетантством, а треба підходити до справи професійно, вирішила зірка. І... найняла команду особистих консультантів, які мають допомогти їй знайти чоловіка мрії.

      Після розставання з колишнім бойфрендом, французьким актором Олів'є Мартінесом, співачка досі самотня і дуже страждає від цього. Але цього разу зірка будь-що прагне уникнути помилок, і як наслідок — болючих розставань та подальших страждань. Ось тут і мають згодитися найняті консультанти, повідомляє FemaleFirst. Вимоги до майбутнього кандидата у Кайлі теж неабиякі. «Це має бути красивий і успішний хлопець, інакше він їй швидко набридне, — каже представниця співачки. — Але найважливіше, аби він був надійний. Кайлі не хоче повторювати колишні помилки».

      Як відомо, нелегкий період страшної хвороби (у співачки був рак грудей) Олів'є та Кайлі прошли разом. І коли співачці вдалося подолати недуг, розрив із Мартінесом став для зірки неабияким ударом...