Анна з шиї

31.05.2007
Анна з шиї

Самотня-боса Курникова.

      Якщо чесно, то ця новина, яку офіційно підтвердив газеті «Сан» сам Енріке Іглесіас, навіть не здивувала. Більше здивувало інше: як цій парі вдалося протриматися разом цілих п'ять років? Бо коли на те пішло, то класична «тургенєвська дівчина» Курникова і жагучий іспанський мачо Іглесіас виглядали не надто гармонійною парою. До того ж недавно Іглесіас десь бовкнув, що й не планував одружуватися з Анею. От невдячний!

      Суто по-жіночому Аннушку навіть жаль: бідолашна дівчина змарнувала на нього кращі роки життя, і ось маєш. Тепер вона і не найвродливіша тенісна ракетка світу, і не героїня світських хронік, і вже навіть не подружка Енріке Іглесіаса. А просто чергова дівчина, яку покинув коханець.

      І знаєте чому? Цей 32-річний «хлопчик», бачте, ще не готовий до батьківства! Анна надто завзято стала його пресувати з приводу того, що непогано було б уже і про дітей подумати... Енріке подумав і вирішив, що самому йому буде значно краще. Бо всі ці памперси-пелюшки не надто сприяють творчості... Дивно, бо його татусеві — Хуліо Іглесіасу — восьмеро нащадків не завадили зробити блискучу кар'єру.

      Як відомо, Енріке та Анна познайомилися в 2002 році на зйомках кліпу співака на пiсню Escape. Відтоді співака і тенісистку скрізь бачили разом. А три роки тому на пальці Анни журналісти угледіли каблучку з величезним діамантом. Усі чекали весілля, а коли не дочекалися, почали говорити, що парочка таємно обвінчалася...