Нова любов найсексуальнішої

22.05.2007
Нова любов найсексуальнішої

Ліндсей Лохан.

      Здається, Ліндсей Лохан остаточно виросла з іміджу «поганої дитини» Голлівуду. Не в тому сенсі, що стала «хорошою», а в тому, що з дитини перетворилася на вельми сексуальну жінку. Більше того — «найсексуальнішу з нині живих». Такою 20-річну кінозірку назвав чоловічий журнал «Максім», який у чому-чому, а в жіночій сексуальності точно розбирається. «У світі більше немає такої зірки, кожний крок якої викликає захват публіки і стає предметом обговорення», — пояснив вибір журналу головний редактор Джиммі Джелінек.

       Останні новини з життя молодої актриси такі: Ліндсей напилася й влаштувала в клубі стриптиз; Ліндсей на очах у всіх нюхала кокаїн; Ліндсей показала середній палець у камеру папараці...

      До речі, про папараці. Незабаром Ліндсей ще й потрапить під суд. Позаяк фотограф Джованні Арнольд подав на неї позов — за те, що актриса наїхала на нього автомобілем. Трапилося це 13 березня у Нью-Йорку, коли Лохан намагалася втекти від наполегливих репортерів. Папараці, якого випадково штовхнув під колеса хтось із його колег, потрапив до лікарні з численними забоями й тепер вимагає від кінозірки компенсації.

      Але зірка фільму «Шалена п'ятниця» анітрохи не сумує. Більше того, вона дуже задоволена, адже переживає черговий бурхливий роман. Цього разу об'єктом кохання Ліндсей став відомий американський тусовщик, манекенник Калум Бест. Актриса з'явилася разом із ним на прем'єрі свого нового фільму «Крута Джорджія», а одразу ж після того гайнула з Калумом (і численними папараці) на Багами.

       Лохан і Бест запевняють, що це не якийсь там «прохідний» романчик, а справжні почуття. Актриса вже познайомила бойфренда зі своєю матір'ю, а відомий ловелас Бест на повному серйозі заявив, що йому набридли зв'язки «на одну ніч» і постійні зміни партнерок: «Я збагнув, що нарешті хочу одружитися й завести справжню сім'ю. І Ліндсей — це саме та ідеальна дружина, про яку я мріяв».