«Люксова» зона

22.05.2007
«Люксова» зона

Періс Хілтон в’язниця виправить?

      Готельній спадкоємиці Періс Хілтон неймовірно пощастило. Хоча це, звісно, відносне твердження, адже одягнути тюремну робу дівчині все-таки доведеться. Нагадаємо, нещодавно Періс засудили до 45 діб ув'язнення за керування автомобілем у нетверезому стані, і це рішення суду неабияк шокувало розбещену мільйонерку. Після того як мешканки жіночої в'язниці CRDF почали заочно погрожувати їй розправою (мовляв, дістали ці «золоті дівчатка», покажемо їй, що таке справжня тюрма), у Періс ледве не стався нервовий зрив. Перелякана білявка так розпереживалася, що її психотерапевт навіть заборонив пацієнтці брати участь у черговому судовому засіданні, призначеному на 21 травня.

      Ідеться про позов спадкоємиці ювелірного бренду Graff Зак Графф, яка звинувачує Періс Хілтон у наклепі. Ще два роки тому «готельна» багатійка заявила, ніби Графф на неї напала й намагалася зірвати з шиї діамантове кольє. Зак стверджує, що це брехня, і вимагає від Періс 10 мільйонів (!) доларів компенсації за розповсюдження неправдивих чуток.

      Психотерапевт відповідачки звернувся до суду з проханням перенести слухання на пізніший термін, оскільки Періс зараз не в змозі адекватно сприймати обвинувачення. Суд пішов назустріч і переніс слухання на 22 серпня.

      Це вже, між іншим, буде після того, як Хілтон вийде з CRDF. А в тому, що вона вийде звідти цілою й неушкодженою, тепер можна не сумніватися. По-перше, днями знаменитій білявці скоротили термін ув'язнення: згідно з новим рішенням суду, Періс відсидить не 45, а лише 23 доби. Окрім того, суддя дозволив виділити для міс Хілтон спеціальну двомісну VIP-камеру, яку адміністрація тюрми вже підготувала. Це, звісно, не п'ятизірковий «люкс», у яких Періс звикла зупинятися, але душ, телевізор і телефон «крутій» ув'язненій будуть забезпечені.