Щодня нова красуня

18.05.2007
Щодня нова красуня

Камерон Діаз довірлива, як принцеса Фіона.

      Схоже, після розриву з музою Квентіна Тарантіно Умою Турман мільйонер Андре Балаш вирішив піти в загул. А може, просто влаштував «кастинг» потенційних наречених. Так чи інакше, факт залишається фактом: останнім часом Балаша надто часто бачать у компанії привабливих знаменитостей. Як уже повідомляла «УМ», спершу преса «звинуватила» у романі з колишнім бойфрендом Уми супермодель Наомі Кемпбелл. Однак не минуло й двох днів, як об'єктом зацікавлення багатія назвали колишню подружку Джастіна Тімберлейка, довгоногу акторку Камерон Діаз.

      Пікантність ситуації полягає в тому, що буквально за тиждень до свого романтичного рандеву з Балашем Камерон... цілувалася з Тімберлейком. Щоправда, поцілунок той був більш ніж цнотливим, та ще й на людях. Камерон і Джастін з'явилися на публіці під час світової прем'єри мультфільму «Шрек-3» (Діаз у цій анімаційній комедії озвучує принцесу Фіону). Стоячи поруч на «червоній доріжці», колишня пара весело щебетала, взявшись за руки, а потім Кам іще й нагородила екс-бойфренда поцілунком — у щічку. Звісно, журналісти одразу роздули з невинного «цьома» цілу історію про возз'єднання пари і все таке. Але Джастін із Камерон, лукаво посміхаючись, запевнили: вони просто залишаються дуже добрими друзями. До слова, вже наступного дня Тімберлейка побачили в компанії якоїсь невідомої кралі, з якою разом знімав номер у розкішному готелі.

      Але повернімося до Камерон із Балашем. Як повідомляє інтернет-портал Entertainmentwise.com, уже через кілька днів після того поцілунку 34-річна Діаз розважалася з Андре в нью-йоркському нічному клубі «Бокс», а потім вони разом гайнули кудись у невідомому напрямку. При цьому, як запевняють очевидці, Камерон під час «тусування» у клубі не зводила з мільйонера «закоханих» очей. Чого, втім, не скажеш про Балаша — він, схоже, сприймає Діаз лише як чергову розвагу...