Борат у ролі Фредді

17.05.2007

      Прихильники легендарного соліста групи «Квін» Фредді Меркюрі не знають, радіти їм чи плакати. З одного боку, новина ніби хороша: незабаром почнуться зйомки масштабного біографічного фільму про життя їхнього улюбленця. З іншого боку, кандидат на роль Фредді — постать, м'яко кажучи, неоднозначна.

      Як повідомляє газета «Дейлі міррор», Меркюрі зіграє зовсім не Джонні Депп (хоча раніше цю роль планували віддати саме йому). Поміркувавши, продюсери майбутнього фільму вирішили, що Джонні, звісно, добрий актор, однак зовні не надто схожий на знаменитого рокера. На відміну від... Саші Барона Коена, відомого за скандальним фільмом «Борат: вивчення американської культури на благо славного народу Казахстану».

      Єврейський британець Коен, ніде правди діти, у зовнішності таки й справді має дещо спільне з Фредді Меркюрі, британцем іранського походження. Однак шанувальники покійного фронтмена «Квін» висловлюються категорично проти його участі в екранізації біографії рок-музиканта. Що ж до самого актора, то він просто щасливий від такої перспективи і з нетерпінням очікує, коли йому пришлють контракт та сценарій.