«Жовтий» роман «Чорної пантери»

17.05.2007
«Жовтий» роман «Чорної пантери»

Наомі Кемпбелл.

      Репутація темношкірої супермоделі Наомі Кемпбелл така одіозна, що навіть безневинні вчинки скандальної манекенниці сприймаються як якась чергова витівка. Так і цього разу: варто було папараці кілька разів «засікти» Наомі в компанії відомого готельного магната Андре Балаша, як чи не всі жовті видання Америки й Британії спалахнули образливими заголовками на кшталт: «Топ-модель поклала око на чужого коханця».

      Найобразливіше в цій ситуації те, що насправді коханець уже давно «нічийний». Більше того, навіть не факт, що Наомі справді має на нього якісь «види» — цілком можливо, що вони із Андре просто друзі. Запитаєте, у чому ж тоді преса вгледіла «смажену» новину? Річ у тім, що Балаш протягом трьох років був бойфрендом улюблениці журналістів і публіки, «білої й пухнастої» (на відміну від «чорної» Кемпбелл) Уми Турман. І хоча кінозірка вже кілька місяців як розійшлася з мільйонером, їхнє розставання було таким скандальним, що Балаша інакше, як «безсовісного зрадника», і не сприймають.

      Хоча його це не надто й турбує. Як і Наомі, котра вже давно звикла до посиленої уваги, тому й далі спокійнісінько розгулює вулицями Манхеттена під руку з Андре. На вечірках парочка також з'являється разом, хоча поки й не демонструючи нічого більшого, ніж добру дружбу.

      Можливо, посилена увага публіки до Наомі Кемпбелл пов'язана ще й із тим, що журнал «Дабл ю» («W») заанонсував публікацію щоденника моделі, який вона вела протягом кількох днів, коли за вироком суду прибирала в гаражі для сміттярських вантажівок.