Пенелопа і рокер

16.05.2007
Пенелопа і рокер

      Такі жінки, як гаряча іспанська красуня Пенелопа Крус, довго без пари не залишаються. Щоправда, із тривалими стосунками Пенелопі теж поки що не щастить — із Томом Крузом кінозірка розійшлася після трьох років спільного життя, із Метью Макконехі — після неповних двох... Можливо, хоч цього разу 33-річній музі знаменитого режисера Педро Альмодовара пощастить. Адже, як повідомляє британська газета «Міррор», у Пенелопи — новий роман, причому вельми пристрасний.

      Кілька тижнів тому Крус випадково потрапила на вечірку з приводу дня народження американського рок-музиканта Ленні Кравітца, де й познайомилася з іменинником. Iз першого ж погляду між актрисою i рокером спалахнула симпатія. Завершилося знайомство тим, що зірки разом поїхали в розкішні апартаменти Кравітца, де й провели разом бурхливу ніч.

      Відтоді на всіх вечірках і світських заходах актриса й музикант з'являються тільки разом. Пенелопа навіть перенесла кілька зйомок за рекламними контрактами в Європі, аби надовго не розлучатися з Ленні. А поки закохані не відривають одне від одного очей, зла публіка досхочу кпинить зі звички Крус «підбирати» колишніх чоловіків «оскароносної» колеги по Голлівуду Ніколь Кідман. Свого часу Пенелопа закрутила роман із Томом Крузом, який до того понад десять років прожив у шлюбі з Ніколь, а тепер ось «підібрала» Кравітца, з яким Кідман майже рік зустрічалася після розлучення з Крузом...