А мама — гола

15.05.2007
А мама — гола

Діти Памели доросли до того віку, що в такому вигляді воліли б її не бачити.

      Недаремно найвідоміша «силіконова» блондинка Голлівуду Памела Андерсон колись висловлювала побоювання, що її синам, коли вони виростуть, буде соромно дивитись на материні фото у «Плейбої». Так воно і сталося: днями актриса з жахом дізналася, що діти вважають її професію недостойною й дуже переживають із цього приводу.

      Напів або й цілком оголені знімки Памели бентежать її десятирічного сина Брендона.

      Як повідомляють американські ЗМІ, недавно хлопчик випадково побачив автобіографічну книжку мами. На обкладинці цього видання під назвою Star («Зірка») Пам зображена майже повністю оголеною, до того ж у не вельми пристойній позі. Брендон, почервонівши, прийшов із цією книжкою до матері й запитав, невже її анітрохи не хвилює, що таку непристойність бачать люди. Памела не зізнається, що відповіла синові, однак визнає: ця історія її дуже стурбувала. І справді, як поясниш дітям, та ще й хлопцям, чому їхня мама виставляє себе на огляд публіки в такому вигляді...

            Добре, хоч чоловікам, яких обирає собі Пам, нічого в цьому сенсі пояснювати не треба — вони й так добре знають, з ким зв'язалися, і заняття подруги навіть схвалюють. Так, як новий бойфренд кінозірки, футболіст Девід Бінн — він від оформлення книжки Андерсон просто у захваті.