В арабській «Греції» все є — навіть любов

08.05.2007
В арабській «Греції» все є — навіть любов

Тепер Пам відпочиватиме на природі не сама, а з Томмі Лі.

      Памела Андерсон та її колишній чоловік, музикант групи «Мотлі крю» Томмі Лі, все-таки створені одне для одного. Вони можуть скільки завгодно одружуватися з кимось іншим, але факт залишається фактом: Пам завжди повертається до Томмі й навпаки. І, мабуть, причиною цього є не лише двійко спільних дітей, а й щось значно глибше...

      Ось і цього разу колишнє подружжя, яке після розлучення залишилося більш ніж добрими друзями, надумало придбати «у складчину» цілий острів. Щоправда, штучний — в Об'єднаних Арабських Еміратах.

      Як повідомляє британська газета «Дейлі міррор», ініціатором придбання стала Памела. Вона давно підшукувала собі нерухомість в еміраті Дубай, і, коли побачила проект «Світ», остаточно збагнула, що їй потрібно.

      «Світ» — це карта всієї планети в мініатюрі. Цей проект складається з 300 штучних островів, серед яких Пам обрала «Грецію». Однак ціна цього райського куточка виявилася завеликою навіть для зірки такого масштабу, тож актриса вирішила залучити «в долю» свого екс-чоловіка. І Томмі справді захопився. «Памела мене неабияк заінтригувала, запропонувавши придбати саме «Грецію». Адже за походженням я грек, тож, природно, така пропозиція не могла залишити мене байдужим», — каже Томмі.

      Нагадаємо, що Пам недавно розійшлася з рокером Кідом Роком, а Томмі Лі після розлучення з нею в 1998 році так офіційно й не одружувався. До слова, нещодавно музикант переїхав до будинку екс-благовірної в Малібу — під тим приводом, що в його власному домі триває ремонт.