Труп білявки

05.05.2007
Труп білявки

Періс Хілтон ще жива.

      Hарешті й із Періс Хілтон буде хоч якась користь. Скандальна світська левиця відтепер відучуватиме молодь сідати за кермо у нетверезому стані. Власне, цим займатиметься не сама Періс, а її... труп.

      Ні-ні, з найвідомішою зі спадкоємиць готельних імперій усе гаразд. Поки. Бо якщо міс Хілтон і надалі керуватиме авто, прийнявши «на груди» значну кількість спиртного, то навряд чи довго залишатиметься цілою й неушкодженою. З огляду на те, що водіння у п'яному вигляді для Періс — справа звична, саме її особу було обрано для наочної демонстрації небезпечності такої звички. Одна з художніх галерей Нью-Йорка представила незвичну соціальну рекламу, покликану відучити юнь сідати за кермо «під мухою».

      Експонат становить собою манекен — «труп» оголеної Періс, з якого виймаються нутрощі. Епатажна білявка лежить на столі моргу: на голові — діадема, рука конвульсивно стискає мобільний телефон. Над мертвим тілом господині схилився улюблений песик Періс — чіхуахуа Тінкі, також у діадемі.

      «Нутрощі міс Хілтон виймаються для того, аби підлітки мали нагоду поглянути на жертву водіння у п'яному вигляді очима патологоанатома», — каже директор галереї Девід Кестінг.

      До слова, сама Періс наразі може втратити водійські права, адже нещодавно її вже не вперше затримали у нетверезому стані за кермом.