Розвінчаний янгол

05.05.2007
Розвінчаний янгол

Жизель Бюндхен (злiва) хотіла завелику зарплатню, тож тепер змушена дати дорогу молодим.

      У світі моди сенсація: бразильську топ-модель Жизель Бюндхен вигнали із команди знаменитих «янголів «Вікторіяз сікрет». Нагадаємо, що цей — один із найкращих у світі — бренд жіночої білизни вибирає для участі у своїх рекламних кампаніях лише найкращих манекенниць, які завдяки «фірмовим» крилам у рекламних роликах і фотосесіях здобувають «ангельські» звання.

      Новина про те, що Жизель більше не входить до цього елітного товариства, багатьох прихильників стрункої бразилійки просто шокувала. Однак нічого не вдієш — днями «Вікторіяз сікрет» розірвала контракт із колишньою нареченою Леонардо Ді Капріо. На прес-конференції з цього приводу керівник «ВС» Едвард Разек чемно подякував Жизель за тривалу співпрацю і чудову роботу, побажавши їй надалі всього найкращого.

      Контракт компанії із бразилійкою вичерпується наприкінці 2007 року, тож Жизель іще встигне попозувати для рекламних плакатів «Секрету Вікторії». Що ж до причин її звільнення, то, за свідченнями обізнаних джерел, винна сама Бюндхен. Вона нібито вимагала надто великого підвищення зарплатні, яка й без того становить п'ять мільйонів доларів на рік. Добре поміркувавши над тим, чи варта Жизель таких грошей, керівництво «ВС» зрештою дійшло висновку, що ні. І найняло молодших, значно дешевших манекенниць, які дебютують у складі «янголів» уже з нового року. Втім і Бюндхен із її статками у 150 мільйонів доларів після цього навряд чи розориться.