Шеві потрібна операція

05.05.2007

      Як повідомляє офіційний сайт «Челсі», Андрієві Шевченку по закінченні сезону може знадобитися операція на паху. Це наслідок травми, якої Шева зазнав на тренуванні напередодні півфінального поєдинку Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля». Саме цим пошкодженням викликана відсутність Андрія у складі «аристократів» під час того матчу, хоча деякі видання поквапилися відшукати інші, не футбольні причини, навіть звинуватили капітана збірної України в демарші. «Рішення про те, що я не гратиму з «Ліверпулем», приймали в неділю, після спілкування лікарів із тренером та керівництвом клубу, — прокоментував ситуацію Шевченко. — Я дуже хотів підійти до цього відповідального матчу у всеозброєнні, однак доля розсудила інакше...»

      Водночас, як інформує прес-секретар Шеви Юрій Корзаченко, Андрій і надалі перебуває у тренувальному процесі, і поки немає приводу для побоювань, що лідер нашої національної команди може пропустити відбіркову гру Євро-2008 зі збірною Франції у Парижі 2 червня.

 

ДО РЕЧІ

      Цими днями Андрій Шевченко виграв суд у британського видавничого дому MGN Ltd. Із ним український форвард судився у справі про захист честі й гідності з приводу появи ще в січневому номері газети «Дейлі міррор» публікації, в якій Шеву було названо «стукачем Абрамовича». Як повідомляє агенція «Рейтер», тепер газета буде змушена оплатити Андрієві моральний збиток.

      А «Дейлі міррор» все ніяк не вгаває і встряє з Шевою в новий конфлікт. Саме це видання написало, що Андрій відмовився їхати на матч Суперліги проти «Ліверпуля» нібито через конфлікт із тренером Жозе Моуріньйо.