«Лисячим кроком» — на виліт руш!

28.04.2007
«Лисячим кроком» — на виліт руш!

Так танцювала Хізер Міллз.

      Дива не сталося: колишня дружина Пола Маккартні Хізер Міллз не виграла американські «Танці із зірками», й на минулiй передачі вилетіла з шоу. Однак уже той факт, що Хізер протрималася до «чвертьфіналу», можна назвати подвигом. Адже навіть такій мужній жінці без ноги таки складно змагатися з цілком здоровими конкурентами...

      При цьому Хізер, танцюючи на гнучкому протезі, протрималася разом зі своїм партнером, професійним танцівником Джонатаном Робертсом, аж до шостого тижня (загалом в американському проекті беруть участь 11 пар). А в кількох програмах навіть отримувала найвищі з-поміж учасників оцінки суддів. Щоправда, на попередній перед «вильотом» програмі екс-місіс Маккартні не пощастило: вона впала під час виконання самби. Зате, скажімо, джайв танцювала блискуче.

      «Зарізали» Хізер на фокстроті, який їй відверто не вдався. До речі, в перекладі назва цього танцю означає «лисячий крок». Але воно, може, й на краще, бо складно собі уявити, як би вона танцювала на протезі, скажімо, квікстеп, де треба постійно стрибати і якомога рідше торкатися ногами землі.

      Власне, сама Хізер теж не сильно засмутилася. «Ми знали, що скоро вилетимо, — зізналася Міллз. — Останні два тижні наша пара ледве утримувалася на останніх рядках, так що це для нас не сюрприз». За словами відомої активістки з боротьби за заборону протипіхотних мін і захисниці прав тварин, вона щаслива вже з того, що змогла взяти участь у цьому шоу й довести мільйонам людей з обмеженими можливостями: навіть втрата кінцівки — це ще не кінець життя. До того ж Хізер, за її словами, за час участі в конкурсі заробила «цілий статок, якого вистачить для порятунку сотень тисяч звірят». Нагадаємо, що весь свій гонорар за участь у «Танцях із зірками» Хізер пообіцяла пожертвувати у фонд захисту тварин, а компанія Ей-Бі-Сі платить зіркам шоу справді величезні гроші.