З коханим — на край світу

28.04.2007
З коханим — на край світу

Спiвачка Анастейша одружилася зi своїм охоронцем.

      Відома американська поп-зірка Анастейша узаконила стосунки зі своїм охоронцем, темношкірим Уейном Ньютоном. 33-річна співачка i 39-річний Уейн, у якого, до речі, від попередньої подруги є двоє дітей, уже більше року кохають одне одного й живуть як чоловік і жінка, але тільки тепер стали офіційним подружжям.

      Як розповіла щаслива Анастейша німецькому виданню «Бунте», вона у захваті від того, що стала місіс Ньютон. «Усе було просто неймовірно, — розповідає зірка. — Ті дні, які пройшли в приготуваннях до весілля, були наповнені щастям, а саме весілля здалося мені казкою, яка втілилася у реальність. Я навіть уявити собі не могла, що все може бути так прекрасно!».

      Одразу після весільної церемонії, яка проходила в Мексиці, молодята поїхали в романтичну подорож. Щоправда, Анастейша відмовилася розповісти, куди саме. I правильно, інакше папараці б геть замучили. Хоча якщо вони дуже постараються, то, може, і вгадають, де можна «підловити» свіжоспечене подружжя, адже співачка назвала критерії, за якими вони з чоловіком обирали місце для свого медового місяця: «Це дуже романтична й зовсім непублічна місцина, можна сказати, на краю світу».