Із «Піратів» — у буддисти

26.04.2007
Із «Піратів» — у буддисти

Орландо Блум.

      Дівчата, катастрофа — ми знову його втрачаємо! Цього разу Орландо Блум не намірився одружитися — він подався в буддизм і кидає кіно. Щоправда, нібито не на завжди, а на деякий час — щоб поміркувати над сенсом буття.

      За словами 30-річного красунчика, він просто втомився. «Я давно живу, як божевільний, — скаржиться Блум. — Між першим «Володарем перснів» і останніми «Піратами Карибського моря» я не зупинявся. Тому зараз мені треба просто трохи часу й простору, аби від усього відмежуватися і трохи перепочити».

      Також хлопця дуже засмучує те, що поруч немає коханої людини, а її пошуки з кожним роком ускладнюються. Нагадаємо, минулого року Орландо розійшовся зі своєю нареченою, актрисою Кейт Босуорт, з якою зустрічався чотири роки й хотів одружитися. А тепер, коли став знаменитим, Блум відчуває, що мільйони дівчат хочуть познайомитися з ним тільки через те, що він зірка, а внутрішні, людськi, якості їх не цікавлять.

      Не дивно, що на тлі таких переживань сердешний вирішив заглибитися у філософію й релігію. Як повідомляє журнал «Нау мегезін», Орландо став послідовником буддизму Сока Гакка і щодня молиться. «У цьому вченні не йдеться про сидіння під деревом і медитування, — пояснює сам актор. — Покликанням філософії, яку я прийняв, є осмислення свого життя і його вдосконалення».

      Залишається сподіватися, що «академвідпустка» буддиста Блума триватиме недовго.