Кіно для тих, хто в курсі справи

25.04.2007

      Форум, що триватиме з 25 по 27 квітня, обіцяє насичене життя як учасникам, так і гостям цього фестивалю: заплановані 50 спеціальних подій, у яких візьмуть участь 120 компаній з 8 держав світу.

      Програму «Кінофоруму» вже можна назвати традиційною: вручення Національної премії кінобізнесу України, Міжнародна виставка устаткування і послуг для кінопрокату та кіновиробництва, Київський міжнародний кіно-теле-відеоринок, «Кінокампус» (реально діючий знімальний майданчик), Форум «Асоціації кінопродюсерів України»... Упродовж усього періоду роботи виставки на «Кінофорум Україна — 2007» вiдбуватиметься зйомка короткометражного художнього фільму. Кожен із відвідувачів зможе подивитися на процес фільмування на відстані витягнутої руки, а якщо пощастить, то й увіковічнити себе для історії «Кінофоруму».

      Переважна більшість подій «Кінофоруму» — семінари, майстер-класи, презентації тощо — адресована, насамперед, представникам кіноіндустрії. Але й учасники, що вважають себе, швидше, споживачами, а не виробниками кінопродукції, на «Кінофорумі» не нудьгуватимуть — цей фест завжди славився своїм фестивалем допрем’єрних показів.