Прекрасна, солодка й сексуальна

25.04.2007

      28 квітня Джессіці Альбі виповнюється лише 26 років, а вона вже встигла заслужити звання найсексуальнішої жінки світу за десятками різних рейтингів. Щоправда, останнім часом Джессіці не щастило — у переліках «най-най» вона постійно опинялася на другому, а то й третьому місці. Так, скажімо, саме третьою у світі за красою і привабливістю її визнали користувачі інтернет-сайту для чоловіків Askmen.com. Два тижні тому Альба стала другою в рейтингу, який укладали жінки (ідеалом краси представниці прекрасної статі назвали 22-річну Скарлетт Йоханссон). «Срібло» дісталося стрункій кінозірці й у дивному рейтингу «найсолодших» знаменитостей (тут Джессіку випередила Анджеліна Джолі). І ось нарешті — перемога.

      Днями відбулася церемонія вручення нагород найвідомішої марки жіночої білизни «Вікторіяз сікрет». Хто-хто, а експерти «ВС» знаються на жіночій красі, адже моделі цієї марки демонструють тільки найпрекрасніші манекенниці й акторки. Саме Джессіку Альбу вони назвали найсексуальнішою актрисою. Отримали свою порцію слави й «найсексуальніша співачка» — Керрі Андервуд, «найсексуальніший співак» — Джастін Тімберлейк, «найсексуальніша пара» — Бейонс Ноулз із репером Jay-Z.

      Що ж до Альби, то Джес підробляє й манекенницею — скажімо, саме цими днями вона знімається в рекламі косметичної фірми «Ревлон». А от на безпосередньому місці роботи — у Голлівуді — у неї переважно «канікули», позаяк пропозиціями Джессіку не засипають. Тобто не те щоб жоден режисер не хотів залучити її до своїх проектів — навпаки, хочуть, і дуже часто. Але кралечку дуже дратують ролі, в яких усе, що від неї вимагається, — продемонструвати розкішне тіло й нуль інтелекту.

      Останньою кінороботою актриси став трилер «Око», а наступного року вийде й продовження «Міста гріхів» за її участю.