Весілля Лео — незаБАРом

17.04.2007
Весілля Лео — незаБАРом

Леонардо Ді Капріо і його наречена Бар Рафаелі.

      Шанувальниці голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо в жалобі: їхній улюбленець одружується. Власне, намір створити сім'ю Лео виказує вже не вперше – свого часу він пропонував заміжжя бразильській топ-моделі Жизель Бюндхен. Однак тоді щось там у них не склалося, й Ді Капріо залишився парубком. А цього разу все серйозно. Весілля з ізраїльською манекенницею Бар Рафаелі, з якою актор зустрічається вже більше року, призначене на літо. І на те, що хтось із наречених дасть «задній хід», розраховувати вже не варто.

      Річ у тім, що, як повідомили газеті «Міррор» друзі зіркової пари, 21-річна модель вагітна. Їхній із Лео первісток має з'явитися на світ у листопаді, тож тягнути з весіллям ніколи.

      За словами друзів, Ді Капріо неймовірно щасливий, що стане батьком. Адже після того, як наприкінці минулого року в його друга, «Людини-Павука» Тобі Магвайєра, народилася донька, Лео й собі розмріявся про нащадка. 32-річний актор уже розпитав у Тобі про всі подробиці батьківства й тепер з нетерпінням чекає появи на світ сина чи доньки. Як очікується, весілля парочка відгуляє в Ізраїлі, на батьківщині нареченої, а бучні святкування у Сполучених Штатах влаштують уже після народження дитини.