Казка про Віку

17.04.2007
Казка про Віку

34-річна британська співачка стане дитячою письменницею.

      Іще одна поп-зірка вирішила взяти приклад з Мадонни та Кайлі Міноуг і податися в дитячі письменниці. Днями колишня учасниця групи «Спайс гьорлз», а нині — досить успішна сольна виконавиця Джері Холлівел не лише виявила бажання писати казки для дітей, а й підписала контракт із британським видавництвом «Макміллан». Згідно з цим документом, Джері обіцяє написати аж шість книжок. Головною героїнею серії казок стане принцеса Юджинія, прототипом якої, за словами Холлівел, є... її колишня колега по групі Вікторія Бекхем.

      «Вікторія не лише не проти — вона дуже задоволена, що я обрала головною героїнею своїх творів саме її, — розповіла Джері в інтерв'ю агенції «Рейтер». — А я, відповідно, сподіваюся, що вона читатиме мої книжки своїм синам».

      Згідно з контрактом, перша книга співачки-письменниці вийде у продаж приблизно в травні наступного року, а наступні видаватимуть по одній на місяць протягом літа-осені 2008-го. Окрім того, Джері обіцяє особисто начитати аудіоверсії своїх творів і записати спеціальну пісню до виходу першої книжки.

      За словами поп-зірки, пишучи казки, вона передусім орієнтуватиметься на смаки дітей, оскільки дуже хоче, щоб їм було справді цікаво читати її твори. Очевидно, у цій нелегкій справі Джері надихатиме і її маленька донечка, якій на час виходу першої материної книжки виповниться два роки.