Втретє в одну ВОДяновУ

13.04.2007
Втретє в одну ВОДяновУ

      Одна з найуспішніших топ-моделей світу, росіянка Наталя Водянова, схоже, незабаром повторить досягнення своєї видатної колеги по подіуму Хайді Клум. Досі саме Хайді власним прикладом доводила, що потрійне материнство (причому найбільший розрив між її вагітностями тривав близько року) може анітрохи не зіпсувати фігуру. Водянова теж, як і Клум, майже одразу після перших і других пологів виходила на подіум, демонструючи фактично бездоганні модельні форми. А незабаром у 25-річної уродженки Нижнього Новгорода буде нагода втретє вразити публіку швидким поверненням до передпологової форми: Наталка знову вагітна.

      Нагадаємо, що у російської модельки та її чоловіка, англійського лорда Джастіна Портмана, підростають п'ятирічний син Лукас і донечка Нева, якій щойно виповнився один рік. Незважаючи на те, що в кожному інтерв'ю Водянова наголошує на бажанні якомога більше часу проводити з дітьми, роботу вона не покинула і живе, по суті, за таким же жорстким графіком, як і раніше, залишаючись однією з найдорожчих моделей і найбагатших жінок Британії. А малюків доглядають няньки. І то неабиякі: скажімо, для крихітної Неви Наталія з чоловіком найняли годувальницю, яка має не лише ідеальне за фізичними показниками здоров'я, а й дві вищі освіти, а також вільно спілкується чотирма мовами.

      Водянова раніше часто казала, що планує мати щонайменше п'ятьох рідних і, можливо, ще кількох усиновлених дітей. Тож на досягнутому вони з Джастіном, швидше за все, не зупиняться. А якою буде стать майбутньої дитини, цього разу молоді батьки вирішили навіть не з'ясовувати.