ХРОНІКА

13.04.2007
Баскетбол

      Останній матч регулярної частини української чоловічої суперліги. «Кривбас-баскет» — «Київ» — 72:93 (Близнюк (17) — Грір (16)).

      Столична команда офіційно оформила перше місце.

Хокей

      Капітан збірної України Сергій Климентьєв, який вдало провів минулий сезон у підмосковному ХК МВД, підписав однорічну угоду з однією з кращих команд Росії — омським «Авангардом».

      Тим часом центрфорвард Вадим Шахрайчук, контракт із яким московське «Динамо» продовжити відмовилося, не виступатиме за збірну України на чемпіонаті світу. Ветеран національної команди після тижневого перебування в таборі «синьо-жовтих» вирішив, що його нинішня форма не дозволить гідно виглядати на турнірі в Москві. Стосовно майбутнього працевлаштування Шах заявив, що підбирає варіанти серед російських клубів.

* * *

      Російська суперліга. Фінал. «Металург» (Мг) — «Ак барс» — 3:4 (рахунок серії до трьох перемог — 2:2). Вирішальна зустріч відбудеться сьогодні в Казані.

Велоспорт

      Двоє українців взяли участь в одноденній гонці професіоналів у Бельгії, подолавши дистанцію 207 км. Володимир Білека й Юрій Кривцов фінішували у загальній групі на 34-й і 46-й позиціях відповідно, відставши на 15 секунд від переможця — німця Маркуса Бургхарда з команди «Те-мобайл».