Зв'язківці вийшли на зв'язок

11.04.2007

      Заступник генерального директора Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» Петро Ружицький повідомив, що під час зустрічі журналіста газети Юрія Патиківського — автора публікації на цю тему — з керівними працівниками «Укрпошти» відбулася конструктивна ділова бесіда. Зокрема «Україні молодій» було надано вичерпну інформацію щодо діяльності «Укрпошти», а саме — щодо реформування підприємства, доставки періодичних друкових видань, пенсій тощо.

      Ми сприймаємо конструктивну критику, налаштовані на налагодження ефективного зворотного зв'язку зi споживачами, усі недоречності і проблеми, які виникають на місцях, прагнемо своєчасно розв'язувати та ліквідовувати за допомогою реальних механізмів, застосовуючи індивідуальний підхід до вирішення кожної конкретної конфліктної ситуації, робимо відповідні висновки, аби не допустити подібних інцидентів у майбутньому. Адже наші клієнти мають вчасно і якісно одержати послуги, за які заплатили, зауважує П. Ружицький.

      Спільними зусиллями з органами державної влади на місцях, журналістами, видавцями і просто небайдужими громадянами ми прагнемо забезпечити європейський рівень культури і якості обслуговування населення, знайти розуміння і підтримку нашої діяльності серед широких кіл громадськості. Це в кінцевому результаті дасть змогу значно покращити та розширити інформаційний простір держави.

      Редакція одержала відповідь і від заступника директора з питань експлуатації та виробництва ДП «Преса» Володимира Неліпа.

      У своєму листі пан Неліп повідомляє про заходи, вжиті щодо скарг передплатників на незадовільну доставку «України молодої». Зокрема, зазначив він, за повідомленням Черкаської та Київської міської дирекції УДППЗ «Укрпошта», на адресу передплатникам Тарасюку І. М., Топаловій Ж. І., Яковенко Г. С., Корнелюку С. Ю., які скаржилися на затримки з одержанням газети, всі номери газети «Україна молода» доставлялися листоношею через абонентську поштову скриньку відповідно в день надходження до відділення поштового зв'язку.

      На жаль, встановити причину, чому передплатниця Топалова Ж. І. не одержала газету, не вдалося, але було знайдено можливість повторно доставити газету.

      Через технічну несправність автомашини з забору пошти доставка газет №№17, 18 «Україна молода» на адресу передплатника Корнелюка С. Ю. здійснювалася після 16-ї години.

      Під час спілкування з працівниками поштового зв'язку з'ясовано, що всі номери газети Корнелюк С. Ю., Яковенко Г. С. та Тарасюк І. М. отримали в повному обсязі.