Подорож із мадридського двору

11.04.2007

      Понад рік тому в найбільш високооплачуваного (на той час) футболіста світу Девіда Бекхема украли в Мадриді авто — BMW X5 вартістю понад 120 тисяч доларів. Тоді ця новина облетіла ледь не всі ЗМІ. Написали — та й забули, адже «позашляховик» загубився десь в іспанських нетрях. Але тепер настав час знову згадати про «вкрадене щастя» півзахисника «Реала». Адже автомобіль начебто знайшовся. І де — у дворі міністра внутрішніх справ Македонії Гордани Янкуловської!

      За всіма ознаками сріблястий броньований «напівджип» схожий на той, який належав Бекхему. Як пише британська газета «Сан» із посиланням на македонські медіа, цю машину конфіскували під час облави на викрадачів авто ще в листопаді 2006 року, й відтоді її використовують як службовий транспорт для керівництва МВС Македонії. Чому «бумер» не спробували повернути попередньому власникові? Виявляться, його просто не змогли встановити. Адже після крадіжки цей BMW X5 ще в Іспанії встиг пройти через два десятки рук.

      Пані міністр Янкуловська не впевнена, що це саме той легковик, який раніше належав знаменитому футболісту, але висловлює готовність передати ключі від авто Бекхемові, щойно він попросить повернути чотириколісного красеня.

      Хоча, якщо подумати, чи потрібна мультимільйонерові Бексу «беушна» машина, якщо в нього, крім цього «бумера», є ще цілий автопарк?