«Перчене» дитя народилося безбатченком

11.04.2007
«Перчене» дитя народилося безбатченком

Мел Бі буде матір'ю-одиначкою.

      Колишня «спайс гьорл» Мелані Браун знову стала мамою: минулого тижня в одній з лікарень каліфорнійського курорту Санта-Моніка вона народила дівчинку. Як повідомив пресі представник співачки, 32-річна мама й маля почуваються добре. Цікаво, що дівчинка вже зараз має розкішну чуприну — вся в маму!

      Як назвуть дівчинку, поки що невідомо — наразі мама називає її Бейбі Браун. Це вже друга дитина Мел — від першого шлюбу з Джиммі Галзаром колишня «перчинка» має восьмирічну доньку Фонікс.

      Хто є батьком новонародженої — не секрет: як відомо, Мелані зустрічалася з відомим голлівудським коміком Едді Мерфі. Вони познайомилися минулого року майже одразу після того, як Едді розлучився з дружиною (із якою прожив 13 років і «народив» п'ятьох дітей). У парочки майже одразу спалахнув бурхливий роман, але Мерфі, схоже, не розраховував на серйозні стосунки. Тому коли Мел повідомила йому, що вагітна, 46-річний актор дав задній хід: спершу вимагав, аби поп-зірка зробила майбутньому чаду експертизу ДНК, щоб довести його батьківство, а потім узагалі відхрестився і від Мелані, й від її дитини.

      Однак співачка залишати таке неподобство без відповіді не збирається: Мел уже найняла одного з найкращих голлівудських адвокатів, аби він довів у суді, що батьком маленької Бейбі є саме Едді Мерфі. Звісно, що після того, як буде проведена експертиза ДНК. Зробити ж її Мелані планує якнайшвидше. Адже вона твердо переконана, що це дитина Едді, й збирається добитися від нього чималеньких аліментів. Не від бідності, а суто заради справедливості.