Вільна і не залежна

11.04.2007
Вільна і не залежна

      24 квітня співачці Уїтні Х'юстон буде за що підняти келих, хоча останнім часом вона й не п'є. Саме цього дня її шлюб із Боббі Брауном, який тривав 14 років, буде офіційно розірваний, і Уїтні отримає опіку над їхньою 13-річною донькою Крістіною.

      Таке рішення ухвалив  суддя Вищого суду каліфорнійського округу Орендж Франц Міллер, який розглядав суперечку колишнього подружжя Браунів.

      Почувши вердикт, Х'юстон розплакалася. Надто нелегко дався їй цей розрив. Власне, Уїтні вже не раз намагалася піти від Боббі, який не лише постійно її зраджував, а й бив. До того ж чоловіка не раз арештовували за хуліганство в нетверезому станi, вживання наркотиків та інші правопорушення. А за несплату аліментів матері своїх двох дітей від іншого шлюбу Брауна навіть ув’язнили. Правда, пiсля того, як вiн сплатив борг, його вiдпустили.

      Не дивно, що від життя з таким типом Уїтні й сама пристрастилася до наркотиків і алкоголю. Основна проблема полягала в тому, що, попри все, співачка кохала свого «благовірного». Втім зрештою здоровий глузд здобув перемогу над серцем, і минулого року голосиста поп-діва пішла від сімейного тирана. Х'юстон лягла у клініку, підлікувалася від наркотичної залежності й подала на розлучення.