«Рожева» популярність

05.04.2007
«Рожева» популярність

Акторка Кармен Електра виявилася двозначної орієнтації.

      Актриса і зірка «Плейбою» Кармен Електра любить бути в центрі уваги. А оскільки особливими талантами ця сексапільна пані не відзначена, тримати свою популярність на належному рівні їй допомагають епатажні витівки. Наприклад, танцювальне шоу для лесбіянок, яке Кармен організувала на гей-фестивалі у курортному каліфорнійському місті Палм-Спрінгс. Причому сама краля брала у ньому якнайактивнішу участь. Коротесенька спідничка, високі чоботи, панчохи в сіточку, і все це на ідеальній фігурі — актриса викликала у «рожевих» дівчат справжній фурор.

      Того, що вона любить не лише чоловіків, а й жінок, 34-річна Електра не приховує. Нещодавно вона розлучилася з чоловіком, колишнім гітаристом групи Red Hot Chilli Peppers Дейвом Наварро (а ще раніше — з баскетболістом Деннісом Родманом), але без пари довго не сиділа — почала зустрічатися із 48-річною рок-зіркою Джоан Джетт. Подружок регулярно бачать разом, вони, не соромлячись, цілуються й обнімаються і всіляко демонструють свою пристрасть на людях. Власне, і на гей-фестивалі жінки «запалювали» удвох.

      Як повідомляє газета «Сан», Кармен і Джоан познайомилися ще минулого року. А тісніше зійшлися після того, як Електра знялася в кліпі Джетт. Якось зірка «Плейбою» зізналася журналістам, що була закохана у Джетт іще у восьмирічному віці — дівчинка була просто у захваті від кліпу, в якому рокерка скидає з себе шкіряне пальто, залишаючись у бікіні, й розхитується з гітарою...